VT LIVING RECREATIEVILLA’S & WATERLODGES

VT Living is een bedrijf welke zich bezig houdt met het bouwen van recreatievilla’s en waterlodges. Ons team staat voor kwaliteit en luxe welke u mag verwachten bij een aankoop bij VT Living. Wij gaan hierin zelfs een stukje verder. Zo zorgen wij er niet alleen voor dat uw aankoop tot de kleinste puntjes klopt. Wij willen ook dat u niet teveel betaald voor wat u krijgt, en hierin is VT Living heel sterk. Zo staat VT Living garant voor een mooie beleving van uw recreatievilla of waterlodge.

VT LIVING BOUWT

Het bouwen van onze recreatievilla’s en waterlodges blijft zich ontwikkelen. Zo zijn onze recreatiewoningen altijd gebouwd met de nieuwste materialen en de laatste technologieën. Ons streven is dat de recreatiewoningen niet alleen een mooie uitstraling hebben maar ook erg gebruiksvriendelijk zijn. Wij kijken naar de materialen welke niet onderhoud gevoelig en makkelijk in onderhoud zijn.

HET TEAM VAN VT LIVING

Ons team streeft ernaar de consument te voorzien van goed geïnformeerde, full-service hulp bij onroerend goed betreft recreatievilla’s en waterlodges. Door het toepassen van slimme marktkennis, analyse en sterke expertise op het gebied van digitale marketing realiseren wij dit. VT Living-consultants werken samen met hun klanten om aangepaste strategieën te ontwikkelen om hun vastgoedbehoefte op te lossen op basis van actuele markt gestuurde gegevens. Alle prijspunten, altijd gebruikmakend van de modernste tools en technieken. Zo kan de consument altijd bij ons terecht voor:

 1. Informatie over onze recreatievilla’s
 2. Informatie over onze waterlodges
 3. Financiering betreft recreatievilla en waterlodge
 4. Het berekenen van de rendement van uw recreatievilla of waterlodge
 5. Het bemiddelen bij de perfecte locatie voor uw recreatievilla of waterlodge
 6. Advies geven over de inrichting of het stylen van uw recreatievilla of waterlodge
 7. De verkoop van uw huidige recreatievilla
 8. Het bemiddelen van de transport binnen en buiten Nederland
 9. Aanleg of adviseren van de tuinaanleg

UW EIGEN UITSTRALING

VT Living bouwt recreatie villa’s die gemaakt zijn uit diverse hoogwaardige materialen waarvan de prijzen variëren, afhankelijk naar wat u wens is. Bij de stappen die volgen bij een aankoop van een recreatie villa zullen wij u adviseren in welke vorm , maat of uitstraling. Door een breed scala aan diverse uitstralingen en kleuren van de hoogwaardige materialen is er voor iedereen wel een eigen tint aan de recreatie villa te geven. Zo creëert VT Living niet alleen een mooie recreatie villa op desbetreffende locatie, maar door de uitstraling en hoogwaardige materialen te kiezen voelt het ook echt als uw eigen recreatie villa waar u zich thuis voelt.

WELKE RECREATIE VILLA PAST BIJ U

De Recreatie villa van VT Living zijn in diverse afmetingen leverbaar. De recreatie villa van VT Living zijn al leverbaar vanaf een vloer oppervlakte van 48m2. Door de hoge ramen en hoog plafond ( 3.10 meter ) krijgt u ruimtelijk gevoel van de oppervlakte van de recreatie villa. De recreatie villa zijn in verschillende formate te verkrijgen. Van 48m2 tot 82m2 zijn de recreatie villa’s leverbaar inclusief airco. Door de verschillende afmetingen kunnen de indelingen varieren van 2 tot 4 slaapkamers, open keuken of welness ( sauna of sunshower ) . De recreatie villa is voorzien van een mooie luxe keuken met alle inbouw apparatuur ( koelkast, vaatwasser en combi oven ) . De badkamer is voorzien van een toilet , wastafel , een mooie ruime inloop douche en als optie is er een sauna mogelijk. De living heeft een mooie ruime woonkamer met airco en veel raamwerk waar plaats is voor een aparte eethoek en waar volop ruimte is om lekker te ontspannen. Onze voorkeur gaat uit naar volledig hoge plafonds die een ruimtelijke gevoel creeren. Compact en veilig recreeren zijn de essentiele punten in het gebruik van een recreatie villa.

DE FABRIEK VAN VT LIVING

De fabriek van VT Living staat in Nederland, dit biedt u als klant de mogelijkheid eens te kijken hoe de bouw van uw recreatievilla of waterlodge vordert. Dit is iets wat misschien niet belangrijk is, het is echter wel heel leuk om het proces mee te maken van begin tot het eind van uw eigen recreatievilla of waterlodge. Mocht u geen recreatievilla of waterlodge aangeschaft hebben, maar hier wel over nadenken, is er altijd iemand van ons team wie u in de fabriek ontvangt om u een duidelijker beeld te geven hoe mooi het is om een eigen recreatievilla of waterlodge te bezitten en u een rondleiding te geven door de fabriek zodat u een goed idee krijgt van de eventuele aankoop welke u voornemens bent te doen.

WAT BOUWT VT LIVING

 1. Recreatievilla’s
 2. Waterlodges
 3. Containerwoningen
 4. Zorgwoningen
 5. Small houses
 6. Kantoorgelegenheid small size
 7. Drijvende stijgers
 8. Varende vlotten

INFORMATIE OVER VT LIVING

Indien u informatie wenst over onze diensten, kunt u altijd contact met ons opnemen.

HOOFDKANTOOR: Olympisch Stadion 24 1076 DE Amsterdam

Tel:+31 (0)20 214 83 11 E-Mail info@vtliving.nl

Een lid van ons team zal u met plezier te woord staan en hierin professioneel al uw vragen beantwoorden.